Serile Noi Re-Creăm a ajuns la al treilea episod din cea de-a doua serie de evenimente dedicate artizanilor locali. Vă invităm, de această dată, la un ATELIER DE DESENAT ÎN PIX cu Manuela Marchis.

Manuela este ceea ce numim un artist complet, ea se joacă în zone artistice diferite: grafică, bijuterie si muzica. Opera ei se ocupă, în general, de redarea unui univers figurativ suprarealist, fluid și volumetric, care își schimba permanent reperele de contact. Întâlnirea cu Manuela e o provocare de a ne testa limitele creative, dar și de introspecție.

Evenimentul este organizat de Noi Re-Creăm și La Două Bufniţe.
Proiectul este co-finanțat de Primăria Municipiului Timișoara.

Noi Re-Creăm este un ONG care are ca obiectiv general revitalizarea culturală a orașului cunoscut pentru instalația de umbrele colorate de pe strada Alba Iulia. Ana-Maria, Simona și Nadina , o echipă ce încearcă să susțină constant dimensiunea creativă timișoreană prin organizarea periodică a târgului Vintage Bazaar(Artisans Bazaar), loc unde se adună artizanii și artiștii locali pentru a expune munca lor și a fi admirată de toți timișorenii care vizitează târgul.