Miercuri, 7 iunie, de la ora 18.30, vă așteptăm la lansarea cărții Copilăria lui Kaspar Hauser de Bogdan-Alexandru Stănescu, apărută în colecția Ego.Proză, editura Polirom, 2017. Alături de autor, vor prezenta Radu Pavel Gheo și Alexandru Potcoavă.

_________________________
Copilăria lui Kaspar Hauser, Bogdan-Alexandru Stănescu
Roman de maturizare, roman al deformării, 12 povestiri cu acelaşi narator, toate aceste variante sînt corecte şi, în acelaşi timp, departe de a descrie cu exactitate Copilăria lui Kaspar Hauser, o reinterpretare a motivului literar al copilului crescut de lupi. Romanul lui Bobiţă, pasager al tramvaielor ceauşiste, explorator al vechilor crematorii şi al şantierelor din Berceni, este şi unul dedicat Bucureştiului, surprins în perioada sa de trecere de la socialismul luminos la democraţia originală. Dar cea mai importantă rămîne explorarea memoriei într-o proză ce se hrăneşte din materia vîscoasă a melancoliei.

____________________________
Copilăria lui Kaspar Hauser de Bogdan-Alexandru Stănescu este cartea lunii iunie la Bufnițe.Campania Cartea lunii iunie la Bufnițe se desfășoară în parteneriat cu Editura Polirom. Partener media: Banatul Azi