Evenimente la Bufnițe

31 mai 2020

Timișoara

Odiseea de la 0 la 99 de ani cu Adriana Babeți

Despre povestea care stă la baza tuturor poveștilor, în cazul nostru Odiseea lui Homer, ne va vorbi nimeni alta decât Adriana Babeți, de la ora 12, live pe pagina de Facebook a librăriei, într-un curs dedicat celor de la 0 la 99 de ani. 

2 iunie 2020

LIVE Facebook.com/ladouabufnite

The Written World. World Literature from A to Z

Tuesday, 2 June 2020, 5 pm (Romania) and 10 am (East Coast Time)

Prof. David Damrosch, Ernest Bernbaum Professor and Chair, Department of Comparative Literature and Director, Institute for World Literature, Harvard University

Prof. Martin Puchner, Byron and Anita Wien Professor of English and Comparative Literature at Harvard University 

Delia Ungureanu, Associate Professor, University of Bucharest and Assistant Director, Institute for World Literature Harvard University

1 iunie 2020

Timișoara

Librăria online: cărțile se pot cumpăra online

Am spus că amintirile noastre și ale voastre au nevoie de viitor, de aceea, de astăzi, cele mai vândute 100 de titluri la Bufnițe în 3 ani de librărie se pot comanda acum direct de pe site. 

1 iunie 2020

Timișoara

Artist la Bufnițe

Cele două artiste pe mâna cărora ne-am dat librăria pentru redecorare sunt Monica Schuller și Ligia Seculici. Începînd cu 1 iunie 2020, până în 31 august 2020, vă așteptăm în librărie nu doar să vedeți ce minunății au făcut, ci să le descoperiți, pe fiecare dintre ele, ca artist plastic. 

Programare evenimente

contact@ladouabufnite.ro

Ne găsiti și pe Facebook

Contact

0799 704 110