Vă invităm într-o călătorie virtuală într-o țară fascinantă prin cultură și civilizație: JAPONIA! Cu o istorie de aproximativ două milenii și jumătate, Japonia este renumită pentru tradițiile sale, de la ceremonia ceaiului, la amenajarea grădinilor și la războnicii samurai- un model suprem al desăvârșirii japoneze.
Descoperiți, împreună cu noi, Țara Soarelui Răsare, vineri seara (12 octombrie) de la ora 18.30, la librăria ”La două bufnițe”. Într-o atmosferă relaxată, vom afla de la ghidul și istoricul Claudiu Preda, lucruri inedite despre Japonia și despre obiceiurile japonezilor. Printre invitați vor fi și călători care au vizitat anul acesta Japonia și care ne vor împărtăși propriile experiențe din Țara Soarelui Răsare. Iar în luna mai a anului viitor (8-21 mai 2019) puteți descoperi în mod direct Japonia, într-un circuit de 13 zile. Cei care se vor înscrie la acest circuit în ziua evenimentului, vor beneficia de reducere!
Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile (30 de persoane). Înscrierile se pot face telefonic, la nr. 0256.499.706 sau prin email: contact@ultramarintm.ro.