Vineri, 1 februarie 2019, ora 18.00
Sfidarea stafidelor, de Onisimius Lang, Casa de editură Max Blecher, 2018.

Onisimus Lang și Dryan Osztreicher (ARG) vin la noi în librărie cu un performance de poezie, contrabas și dans contemporan. În cadrul evenimentului Onisimus Lang își va lansa volumul său de debut ”Sfidarea stafidelor”, apărut în septembrie 2018 la Casa de editură Max Blecher.

Onisimus Lang
(n. 1989, Bucecea, Botoșani) activează din 2008 pe scena rapului românesc sub pseudonimul „Pumn de Ţărână”. A lansat până în prezent patru albume rap dintre care cel mai recent, „eu sînt litera“ (2016), marchează momentul de trecere către poezia scrisă. Se autodeclară cel mai fericit poet în viață, neutilizând poezia în scopuri terapeutice, ci savurând-o ca pe o ceașcă de cafea înainte de a scoate dimineața primul cuvânt pe gură. A debutat în Septembrie 2018 cu volumul ”Sfidarea stafidelor” publicat la Casa de editură Max Blecher.

Dryan Osztreicher (ARG)
Este un scriitor care nu se grăbește să publice, deși scrie mult și intens, atât poezie cât și proză. Ține la intimitatea sa, motiv pentru care el nu există sub nici o formă în mediul virtual. Onisimus și Dryan s-au întâlnit în Linz, unde Dryan a locuit o perioadă și unde, a înființat împreună cu Daniel Bierdümpfl cercul de poezie „The poets round of the square table“.

Contrabas1: Daniel Bierdümpfl (GER)
Contrabas2: Luan Goncalves (BRA)

performer:
Kasia Roszak (PL)
face parte de asemenea din cercul de poeți ”The poets round of the square table” și studiază dans contemporan la Anton Bruckner Privatuniversität în Linz.

Invitat: Alexandru Potcoavă