Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate este parte integrantă a Termenilor și condițiilor La Două Bufnițe.

1. La Două Bufnițe va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați, dezvăluirea acestora se va face doar în condițiile menționate în prezentul document.

2. Datele colectate prin intermediul La Două Bufnițe sunt în principal date necesare derulării relației comerciale între utilizator/ client/ cumpărător și – La Două Bufnițe în calitate de vânzător.

3. Datele care se colectează sunt necesare emiterii documentelor fiscale pentru comenzile plasate/ serviciile solicitate, date necesare ca utilizator/ client/ cumpărător La Două Bufnițe, precum și alte date.

4. Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

4.1. Nume și prenume

4.2. Adresa de livrare și facturare și/sau adresa de domiciliu

4.3. Telefon

4.4. Adresa de e-mail

4.5. Dacă este cazul datele de facturare ale companiei

4.6. IP

4.7. Cookies

5. Datele sunt folosite pentru:

5.1. procesarea din punct de vedere fiscal al comenzilor (nume, prenume, adresa de livrare/ facturare/ domiciliu), fiind date obligatorii din punct de vedere fiscal.

5.2. trimiterea de notificări/înștiințări cu privire la notificări, informări, status livrare/comandă, promoții pe adresa de mail furnizată. Acestea vor fi transmise doar în cazul în care cumpărătorul/ utilizatorul și-a exprimat în mod explicit consimțământul în acest sens.

5.3. livrarea comenzilor: nume, prenume, adresa de livrare, telefon, în relația cu firmele de curierat, în speță SC CARGUS SRL, exclusiv cu scopul livrării comenzilor.

5.4. efectuarea plății on-line – prin Card (debit/credit) VISA sau MasterCard. Tranzacțiile cu cardul pe site-ul www.ladouabufnite.ro sunt procesate prin intermediul firmei agreate de către La Două Bufnițe, PayU.

5.4.1 efectuarea plăților online sunt folosite de către PayU exclusiv pentru procesarea plății pentru comenzile efectuate pe La Două Bufnițe. Datele cardului de plată ale utilizatorului/ cumpărătorului/ clientului nu vor fi accesibile La Două Bufnițe și nici nu vor fi stocate de către La Două Bufnițe sau de către procesatorul de plăți integrat în site.

6. Datele introduse la înregistrare și toate datele aferente contului de client/ utilizator/ cumpărător sunt stocate pe serverul S.C. La Două Bufnițe S.R.L. din Timișoara.

7. Cât timp păstrăm datele date

7.1 Avem obligația de a păstra datele de facturare și livrare introduse la plasarea unei comenzi pe termen nedefinit în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

8. Ce drepturi ai asupra datelor tale

8.1 Ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.