Lansare de carte în librărie
Joi, 23 septembrie 2021, ora 18.30

Anotimpul țânțarilor de Cristian Vicol
editura Casa de Pariuri Literare, 2021

Invitați, alături de autor: Alexandru Maniu și Daniel Timariu


Cristian Vicol este specialist în Relații Publice la Teatrul German de Stat Timişoara, fiind implicat într-o multitudine de alte activități culturale locale – fie tot teatrale (Teatrul Portabil Timişoara), fie din zona artelor multimedia (Asociația MetaSpațiu).
În prezent, este pe cale să încheie un doctorat la Litere în cadrul Universității de Vest din Timişoara, sub coordonarea doamnei profesor Adriana Babeți. Tema cercetării sale o reprezintă literatura refuzului în Europa Centrală, în a doua jumătate a secolului 20.
A debutat în 2010 în Revista Helion cu proză SF. Până în prezent a publicat trei volume, Comoara din cetate (Editura de Vest, 2014) – un roman picaresc a cărui acțiune se petrece în oraşul Timişoara, Sfârșitul inocenței (editura Eurostampa, 2015; reeditat şi adăugat în 2018 la Editura Tritonic) – volum de proză scurtă science fiction şi fantasy, şi O scurtă istorie a Timișoarei până la 1716 (Editura Eurostampa,
2016). Mai mult, este coeditor, alături de Daniel Timariu, la mai multe antologii de science-fiction şi fantasy: East of a Known Galaxy (Editura Tritonic, 2019), Collected Stories from Galaxy 42 I (2020), Collected Stories from Galaxy 42 II (2020).
Totodată, este colaborator la mai multe publicații româneşti: Galaxia 42 (unde este și parte a echipei redacționale), Liternautica şi UtopIQa. Este și selecționer la festivalul internațional de film The Galactic Imaginarium Film Festival, care în 2020 a avut prima ediție. Tot în 2020 a pus bazele, alături de membrii Clubului Sindicatul 9, revistei on-line Planu’9, unde activează ca redactor-şef, o publicație a cărei deschidere este către pulp-fiction şi pop-culture.


Dragi îmbufnițați,


Deoarece rata de incidență a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, în conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 4 al H.G. 990/17.09.2021, vă anunțăm că în ceea ce privește:

👉participarea la evenimentele organizate în perioada următoare și
👉întâlnirile la cafea în librărie


sunt reglementate de următoarele situaţii:

✔️vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
✔️ rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
✔️ rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
✔️perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.


Totodată, precizăm că, în baza aceleiași hotărâri:


👉 numărul de locuri în sala de evenimente este limitat la 50% din capacitate, adică nu putem primi mai mult de 20 de persoane la evenimente și nici mai mult de 10 persoane la ceai sau cafea.


Librăria noastră va rămâne un spațiu sigur, în care să vă simțiți ca acasă, de aceea facem tot posibilul să avem grijă de unii de alții!