Impossible n’est pas français! În 29 martie 2023 se lansează Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @ La Două Bufnițe, un colț de carte francofonă în spațiul librăriei independente la Două Bufnițe din Timișoara în parteneriat cu Kyralina, librăria franceză din București.

Colțul de carte francofonă va avea peste 1000 de titluri în limba franceză din domeniile științelor umaniste, literatură, artă, poezie și literatură pentru copii și se va lansa, oficial, miercuri, 29 martie 2023, la ora 18.00. Printre invitații la evenimentul de lansare se numără nu doar echipa celor două librării, dar și reprezentanți ai Institutului Francez din România de la București și din Timișoara, cât și reprezentanți ai CNL – Centre National du Livre din Paris, BIEF – Bureau International de l’Édition Française și AILF – Association Internationale des Libraires Francophones. Vă anunțăm, cât de curând, nu doar numele invitaților, dar și alte surprize. Rămâneți cu ochii pe noi, c’est simple comme bonjour!

Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @ La Două Bufnițe este un proiect al librăriilor Kyralina și La Două Bufnițe, susținut de Centre National du Livre Franța, Institut français de Roumanie à Timișoara și Institut français de Roumanie.