Vă invităm, după o scurtă pauză, la prima ediție din 2021 a seriei de evenimente tematice online „N’autori în dialog“, care va avea loc marți, 9 februarie, de la ora 18:30.


Ne vor fi alături n’autorii Cristian Englert și Oleg Garaz și criticul literar Luana Stroe, iar Eli Bădică, coordonatoarea colecției n’autor, va modera discuția.


Dat fiind că întâlnirea online se va petrece înainte de Valentine’s Day și de Dragobete, tema sub umbrela căreia se va desfășura cea de-a 5-a ediție a seriei nu va fi chiar surprinzătoare. Da, ați ghicit, firește: iubirea. 💜

Dialogul nu se va concentra doar pe iubirea amoroasă, ci și pe câteva dintre celelalte tipuri/forme de iubire care transpar din volumele scriitorilor invitați, „Piramida“ și „Territoria“.


Astfel, vom vorbi despre iubirea de cărți, de literatură, de părinți, de patrie, de sine, poate, iubirea pentru scris, iubirea pentru un loc ș.a.m.d. Despre cum mai poate fi abordat literar astăzi acest subiect, fără a fi desuet. Despre cele mai incitante povești de iubire, cele care ne rămân întipărite în minte. Și despre multe, multe altele, pe care vă așteptăm să le descoperim împreună.

„N’autori în dialog“ este un eveniment online powered by Nemira & La Două Bufnițe.