Vă invităm vineri, 24 septembrie, începând cu ora 18.30, în librăria La Două Bufnițe (Piața Unirii nr. 11, Timișoara), la un eveniment care are în prim-plan perspectivele feminine din viața reală și din cea ficțională. Protagonistele dialogului, “Să fii părăsit/ Să fi părăsit“ vor fi scriitoarele Ioana Maria Stăncescu și Mara Wagner. Evenimentul va fi transmis live pe paginile de Facebook La Două bufnițe și Editura Trei.


Ioana Maria Stăncescu s-a născut la București, în 1975, și a studiat limba și literatura franceză la Universitatea București. După câțiva ani de presă scrisă, a devenit redactor la emisiunile în limba franceză la Radio România Internațional, unde lucrează și-n prezent. A semnat articole și reportaje în publicația francofonă Regard. În 2011, și-a lansat blogul asa-si-asa.ro.
Tot ce i-am promis tatălui meu, de Ioana Maria Stăncescu, apărut la Editura Trei, este un roman delicat și dur în același timp, o poveste care nu te lasă indiferent și te face să îți reevaluezi așteptările de la viață. Îți dă curaj să îți urmezi cele mai ascunse dorințe și să lupți cu toată forța împotriva oricărei boli. Ioana Maria Stăncescu ne dezvăluie în romanul ei de debut povestea Adei, o femeie care își trăiește iubirile și temerile între Paris și București.
Tot ce i-am promis tatălui meu a fost nominalizat în anul 2020 la Premiile Sofia Nădejde pentru Literatură Scrisă de Femei. Anul acesta Ioana Maria Stăncescu a fost laureată a „Festival du Premier Roman“ de la Chambéry în urma votului a peste 3000 de cititori.


Mara Wagner s-a născut în 1975 la Brașov și a urmat Liceul Johannes Honterus, cu predare în limba germană. După absolvirea liceului a studiat limbile germană și engleză în cadrul Facultății de Limbi Străine a Universității din București. A lucrat în presa scrisă ca redactor-șef la reviste pentru femei și ca traducător. A debutat în 2017 cu romanul În spatele blocului, iar în 2019 a publicat primul volum de poezii – Renovări/amenajări interioare. În prezent, locuiește în București, este traducător și profesor de limba germană.

Dragi îmbufnițați,

Deoarece rata de incidență a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, în conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 4 al H.G. 990/17.09.2021, vă anunțăm că în ceea ce privește:

👉participarea la evenimentele organizate în perioada următoare și

👉întâlnirile la cafea în librărie

sunt reglementate de următoarele situaţii:

✔️vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

✔️ rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;

✔️ rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

✔️perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Pentru participarea la eveniment, vă rugăm să verificați că vă încadrați în cele de mai sus și să confirmați participarea prin email, la adresa contact@ladouabufnite.ro.