Sâmbătă 11 februarie 2023, la ora 18:00, la librăria independentă La Două Bufnițe din Timișoara (Piața Unirii nr. 11, intrare de pe Matei Corvin), se lansează volumul de poezie Orlando Postuman de Nóra Ugron. Vor vorbi despre carte Maria Martelli și Corina Preda.


Orlando postuman nu este doar un descântec al apropierii și al transformării capitaliste, ci și unul despre revoltă, furie și jale, un descântec despre și pentru „pierderea planetară,” pentru „toate cele tăiate aruncate ascunse ucise,” pentru „pădurile nepătrunse/mână în mână,” pentru „fetița care se simțea mereu inadecvată,” pentru „versurile lipicioase,” „versuri de Dragoste & Durere,” pentru „vocea aia de pluș,” „pentru toate atingerile/ care nu au ajuns să fie atingeri.” Un volum intim & evocativ, o mărturie pasională & queer despre rezistență și regenerare, despre „originea pierderii” și metamorfoze. (Medeea Iancu)

Vă așteptăm să citim, să dezbatem și să povestim împreună despre această carte, despre cum putem reimagina lumea, construind viitoruri mai blânde, neasupritoare.


Invitatx: Maria Martelli, Corina Preda și Nóra Ugron
Imagine @minamimosa.art