În martie 2020, la începutul stării de urgență cauzate de pandemie, odată cu întreruperea școlii,  Asociația Culturală La Două Bufnițe a organizat un concurs de povești și desene pentru copii și adolescenți. Așa cum i-am obișnuit de mai bine de 3 ani zile pe cei mici, noi, echipa librăriei La Două Bufnițe, le-am recomandat zi de zi cărți pe care aceștia le-au îndrăgit. Cum Bufnițelor nu doar că le place să citească și să recomande cărți, dar, la fel de mult, le place să descopere manuscrise pe care să le transforme în cărți, s-au gândit să facă o carte a Bufnițelor scrisă chiar de copii.  Asta pentru că de-a lungul timpului mulți copii care au trecut pragul librăriei noastre ne-au adus povești scrise chiar de ei. Am primit peste 30 de povești (între 5000 și 10000 semne), povești ale căror personaje sunt bufnițe care trăiesc printre cărți. Aceste povești adunate într-o carte sunt povestea bufnițelor.

Cei 20 de câștigători care vor avea poveștile publicate în Cartea Bufnițelor sunt…. https://www.facebook.com/ladouabufnite/videos/211800116818405/?q=cartea%20bufnitelor&epa=SEARCH_BOX

Dacă doriți să ne sprijiniți proiectul și să fim împreună un real sprijin pentru comunitate, vă invităm să:

  • DONAȚI o sumă de bani direct în contul asociației: Asociația Culturală La Două Bufnițe, RO29 PIRB 3701 7470 2400 1000, First Bank. Donează și dă mai departe, poate mai sunt persoane care doresc să susțină proiectele librăriei și asociației noastre.
  • SPONSORIZAȚI activitatea, dacă sunteți persoană juridică. Pentru detalii legate de pachetele de sponsorizare, vă rugăm să ne scrieți pe contact@ladouabufnite.ro.