Ateliere de lectură, joacă și meșterit la Bufnițe
📅Sâmbătă, 22 februarie 2020, orele 10 – 12.00
📍Librăria independentă La Două Bufnițe

🚸Vârsta potrivită pentru atelier: 3 ani +

Preț 40lei
*include materialele folosite, o gustare și o băutură
*la finalul atelierului, copilul va pleca acasă cu obiectul creat

📚Cartea de la care pornește atelierul: Te iubesc din toată inima, de Jane Chapman, Univers Enciclopedic, 2019.

O poveste duioasă, despre un pui de ursuleț și mama lui. Caldă și veselă, cei doi au o relație în care se sprijină reciproc, atât mama pe pui, așa cum e de așteptat, dar povestea ne arată cum învață și puiul să o încurajeze pe ea atunci când lucrurile îi ies pe dos.

🖍️Descrierea atelierului:
Cum se apropie 1 martie, copiii vor pregăti pentru – ați ghicit – mamele lor, un fel de mărțișor. Vom citi, vom meșteri, vom mânca și vom povesti, toate pentru a ne distra, în primul rând, apoi pentru a înțelege mai bine lumea și poveștile ei, dar și pentru a ne dezvolta limbajul, inteligența emoțională și abilitățile manuale. Toate acestea printr-o activitate integrată de 2 ore în care ne dăm silința să ne luăm joaca în serios.

📌Numărul de locuri este limitat la 8 copii, vă rugăm să anunțați participarea la atelier la tel. 0799 704 110 .

Pe durata atelierului se vor face fotografii pentru a fi postate ulterior pe paginile de social media ale librăriei.

📑 Am gândit atelierele ”Să poveșterim cu Livia” ca pe un eveniment ce va avea loc de două ori pe lună, sâmbăta, pentru părinții și copiii care vor să petreacă mai mult timp în librărie participând la activități care pun în prim plan cărțile din oferta noastră. Ne-am dorit ca acest atelier să fie atât pe placul copiilor care vor participa, cât și pe placul colegei noastre, Livia, bufniță veterană căreia îi place foarte mult să lucreze cu copii. Vă așteptăm la poveșterit 😊