📅Sâmbătă, 12 octombrie 2019
⌚orele 10 – 12

🚸Vârsta recomandată: 3+

Preț: 40lei
*include materialele folosite, o gustare și o băutură
*la finalul atelierului, copilul va pleca acasă cu obiectul creat

Cartea din care se va citi și de la care pornesc activitățile atelierului este Un cadou pentru Lea, de Quentin Greban, apărută în 2019 la Editura Nomina, traducere de Claudia Badiu.

📚Descrierea cărții
Ziua de naștere a micuței Lea se apropie, iar tatăl său dorește să îi facă un cadou nemaivăzut, nemaipomenit, dar… nu este ușor pentru un șoarece care trăiește la tară.
Pentru a duce la bun sfârșit planul său, Archibald – tatăl micuței Lea- se hotărăște să meargă la oraș. Orașul este un loc teribil pentru un șoarece, este un loc unde întâlnești pericole mari și mici de la mașini până la pisci.
Cu toate acestea, bravul Archibald se dovedește a fi un șoarece curajos care depășește pericolele și reușește să obțină darul pentru fetița lui.

🖍️Descrierea atelierului:
◾lectură;
◾curiozități, ghicitori;
◾pauză: gustare, ceai sau ciocolată caldă
◾activitate practică: șoricel Kirigami

📌Numărul de locuri este limitat, vă rugăm să anunțați participarea la atelier la tel. 0799 704 110 .

Pe durata atelierului se vor face fotografii pentru a fi postate ulterior pe paginile de social media ale librăriei.

📑 Am gândit atelierele ”Să poveșterim cu Livia” ca pe un eveniment ce va avea loc de două ori pe lună, sâmbăta, pentru părinții și copiii care vor să petreacă mai mult timp în librărie participând la activități care pun în prim plan cărțile din oferta noastră. Ne-am dorit ca acest atelier să fie atât pe placul copiilor care vor participa, cât și pe placul colegei noastre, Livia, bufniță veterană căreia îi place foarte mult să lucreze cu copii. Vă așteptăm la poveșterit 😊