Știați că puteți redirecționa 3.5% din impozitul anual pe care îl datorați către asociația noastră culturală? Fără să vă coste ceva, ne puteți ajuta să continuăm proiectele pe care le-am început anul trecut:

  1. Shaun Bythell, Scoția, The Bookshop: https://youtu.be/PkehXRy-Qqw
  2. Nic Bottomley, UK, Mr. B’s Emporium of Reading Delights: https://youtu.be/sQPV7zlbfXg
  3. Matthieu de Montchalin, Franța, Librarie L’Armitiere: https://youtu.be/FSdW7Uzef2E
  4. Marius Ciupertea, România: https://youtu.be/f3FIHGhX9ow
  5. Ștefania Oprina, România, Seneca AntiCafe: https://youtu.be/cU-apn0vHWE
  6. Mădălina Oprescu & Ana Sipciu, România, Asteroid B612: https://youtu.be/s9MfNsLk3B8
  7. Vlad Niculescu, România, Cărturești&Friends: https://youtu.be/XwNz_JPd7Tw

Vă rugăm să intrați pe acest link și să completați formularul prin care ne puteți ajuta nu doar să continuăm proiectele începute, dar și să venim cu altele noi în acest an: https://redirectioneaza.ro/asociatia-culturala-la-doua-bufnite


Știm că suntem cu toții prinși în programul de zi cu zi, așa că după ce completați, vă rugăm să descărcați formularul, să îl semnați și să treceți pe la librărie (Piața Unirii nr. 11, intrare de pe Matei Corvin) să ni-l lăsați, pentru că vom merge noi să îl depunem la ANAF. Dacă nu aveți drum pe la noi, puteți să ni-l trimiteți prin curier, completat și semnat, și, la fel, ne vom duce noi să îl depunem.

La fel ca și până acum, formularul se poate completa de către salariați, pensionari, PFA-uri și cei cu alte tipuri de activități independente, din activități sportive, proprietate intelectuală și din chirii.

Vă mulțumim pentru suport și încredere!